Sukujuhlan valmistelut etenevät


Ainalin nuorisoseuralla elokuussa järjestettävien sukujuhlien valmistelut ovat jo käynnissä. Juhlatoimikunta kokoontui Haapaveden opistolle viime sunnuntaina keskustelemaan juhlien ohjelmasta.

Sukuseuran 30-vuotisjuhlapäivä järjestetään 13.8.2016 Ainalin nuorisoseuralla Haapavedellä. Tila on varattu sukuseuran käyttöön perjantai-iltapäivästä lauantai-iltaan asti. Näin eri sukuhaarat voivat järjestää omia serkku- ym. tapaamisia samoissa tiloissa perjantaina ja lauantaina.

Päivän ohjelmassa ovat sukuseuran vuosikokous (klo 11-12), ruokailu (12-13) ja juhla (klo13 eteenpäin). Juhlassa on väliaika, jolloin kahvitarjoilu.

Juhlan ohjelmassa on mm. yhteislauluja, musiikkia ja esitelmiä. Esitelmöitsijöinä ovat Matti Salo ja Anu Koivunen. Matti valottaa esitelmässään maatalouden kehitystä 1800- ja 1900-lukujen vaihteessa. Anu kertoo, millaista elämä oli Haapavedellä nälkävuosien aikaan 1860-luvulla.

Juhlan pääsymaksu on 10 euroa, joka sisältää keittoruoan, kahvit ja ohjelmalehtisen, joka on samalla seuran historiikki ja Ainalin Petäjän erikoisnumero 2016. Juhlista voi ostaa itselleen tai läheiselleen mm. sukukirjoja ja seuran pöytästandaareita.

Juhlatiloihin kootaan esinenäyttely historiallisista valokuvista, kartoista, huonekaluista, tekstiileistä, maatalouteen liittyistä esineistä ym. arjen tavaroista. Jos haluat esineesi esille näyttelyyn, ota asiasta hyvissä ajoin yhteyttä juhlatoimikuntaan.

Juhlatoimikunta kokoontuu seuraavan kerran 24.huhtikuuta Haapaveden opistolla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ensimmäinen sukukokous 1986

Rytkyn sukukirja nyt ennakkomyynnissä

Puheenjohtajan tervehdys