Torjuntavoiton tekijät


Syksyllä esikoiskirjansa Taisteluosasto Susi julkaissut Rauno Jääskeläinen jatkaa kirjallista marssia pohjoispohjalaisten ja yläsavolaisten miesten saappaissa. 

Uuden kirjan aiheena on Tolvajärven taistelu, talvisodan ensimmäinen voitto puna-armeijasta. Tarinan keskiössä tulee olemaan PPP 7 (Polkupyöräpataljoona 7) sekä sen miehet tekoineen ja kohtaloineen. Pataljoonassa sotataipaleelle lähti Pyhäjärven ja Haapajärven miesten rinnalla myös moni haapavetinen. Jos lähisuvussa löytyy PPP 7 sotureita, kotiin tai kirkkomaalle palanneita, nyt on hyvä hetki muistaa heitä ja heidän tarinoitaan.

Rauno Jääskeläinen kerää PPP 7:n miesten tarinoita ja kuvia kirjan tausta-aineistoksi. Kaikkia tarinoita kirjaan ei voida sisällyttää, mutta parhaista - sotaa hyvin kuvaavista kannattaa ottaa yhteyttä kirjailijaan. Hyvälaatuiset kuvat ovat myös tervetulleita kirjaa rikastuttamaan. Kirjailijan mukaan erityisen kiinnostavia ovat henkilöistä ja taistelun jälkeen otetut kuvat.

Yhteydenotot Rauno Jääskeläiselle sähköpostitse tai puhelimitse 044 3085 444.

Sotahistoriasta kiinnostuneen kannattaa liittyä myös kirjailijan Facebook-ryhmään: Pyhäjärven miesten sotahistoria, PPP 7 ja JP6 1941

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ensimmäinen sukukokous 1986

Rytkyn sukukirja nyt ennakkomyynnissä

Puheenjohtajan tervehdys